MDM Business & services

Uw lokale partner voor al het onderhoud en de instandhouding van uw gebouwen en omliggende gebieden.

We zijn verheugd om de belangrijkste redenen waarom zoveel bedrijven en instellingen hebben besloten om met ons samen te werken met u te delen: 

  • Ervaren team : Ons toegewijde team van professionals brengt jaren ervaring en expertise mee naar elk project. Bij ons kan u rekenen op deskundigheid en nauwgezetheid.
  • All-in-one dienstverlening: Wij bieden een totaaloplossing voor schoonmaak-, onderhouds- en bouwprojecten. Bij ons bent u verzekerd van doeltreffendheid en kwaliteit onder één dak.
  • Klantgerichte aanpak : Uw tevredenheid is onze prioriteit. Wij luisteren naar uw behoeften, passen onze diensten aan en bieden oplossingen op maat die aan al uw verwachtingen voldoen.
  • Duurzaamheid: We zetten ons in voor milieuvriendelijke en duurzame praktijken in al onze diensten. Ons streven naar groen ondernemen helpt uw ruimte te verbeteren en tegelijkertijd onze planeet te beschermen.
  • Transparantie: Bij ons krijgt u duidelijke tarieven, geen verborgen kosten en regelmatige communicatie. U weet te allen tijde wat u kan verwachten.
 

Waarom elders kijken als u een betrouwbare partner nodig hebt voor al uw schoonmaak-, onderhouds- en bouwbehoeften? Ontdek vandaag nog de voordelen van werken met MDM Business & Services

Wij maken van uw projecten een succes, één missie tegelijk.  

Onze diensten

Zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten, bieden wij u een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw binnen- en buitenomgeving gastvrij en brandschoon is!

Schoonmaak

Netheid is onze prioriteit en we zorgen voortdurend voor een vlekkeloze en schone omgeving.

Raamreiniging

Glazenwassen en gevelreiniging: onberispelijke glans gegarandeerd.

Ontsmetting door verneveling

Ontsmetting om de verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen.

Binnenwerken

Verwelkomende interieurs en ruimtes dankzij onze verfraaiingsexpertise.

Onderhoud buitenomgeving

Regelmatig onderhoud van uw buitenomgeving: dé sleutel tot een warm welkom!

MDM Business & Services, profileert zich als uw lokale partner voor gespecialiseerde schoonmaak en onderhoud van semi-industriële of administratieve gebouwen, kantoren, scholen, winkelcentra, enz. Bovendien zijn we uw eerste aanspreekpunt voor al uw bouw- en renovatiebehoeften.

Om aan uw specifieke en persoonlijke behoeften en verwachtingen te voldoen, wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold in de verschillende technieken die nodig zijn om een kwaliteitsservice te bieden. 

Dag na dag, gedurende hun volledige loopbaan. 

nl_BENL